Layar LCD warna
Tutul layar LCD-TFT
Tampilan TFT-LCD industri
babagan usbabagan awake dhewe

Shenzhen Allvision Optoelektronik Technology Co., Ltd.

Shenzhen Allvision Optoelektronik Technology Co., Ltd.

Didegaké ing 2014, fokus ing R&D, produksi lan dodolan layar LCD warna TFT lan modul lan tutul layar LCD. Kita duwe peralatan produksi otomatis modern lan manajemen profesional, riset lan pangembangan lan tim produksi, utamane nawakake layanan kustomisasi para pelanggan...

Konsep Layanan

Konsep Layanan

Perusahaan netepi prinsip desain produk profesional, efisien, aman lan inovatif, nyedhiyakake solusi modul tampilan warna TFT siji-mandeg saka macem-macem wujud lan ukuran miturut kabutuhan pelanggan. kanthi efektif ndhukung kabutuhan produk pelanggan.Lan miturut ...

liyane

Kabar

Bhinéka
More
  • Tur Pabrik
    05-272022

    Tur Pabrik

    Pasokan jangka panjang,Produk LCD kita bisa diwenehake ing siklus 5 nganti 10 taun.

  • Tur Pabrik
    05-272022

    Tur Pabrik

    Pabrik 1200 m², jalur produksi, ngirim 15 yuta pcs LCD / taun

  • 07-2022

    Godhong sega wangi,...

    Google Festival Tradisional Cina Festival Perahu Naga teka, kanggo ningkatake semangat nasional, marisi tradhisi Cina, nanging uga supaya karyawan ngrasakake kabungahan festival kasebut ing interaksi game, ngrasakake li...

  • 07-2022

    Aktif melu pengawasan keamanan ...

    SHENZHEN ALL VISION LCD TECHNOLOGY Co., LTD kanthi aktif melu pelatihan lan rapat-rapat sing cocog karo departemen pengawasan keamanan Distrik Bao'an, lan mbutuhake para peserta kanggo ngetrapake kahanan saben rapat lan semangat rapat kasebut supaya bisa ...

  • 05-3022

    Xiaomi, Vivo lan OPPO ngethok pesenan smartphone ...

    Ing tanggal 18 Mei, Nikkei Asia nglaporake manawa sawise ngunci luwih saka sewulan, produsen smartphone terkemuka ing China ngandhani para pemasok manawa pesenan bakal suda udakara 20% dibandhingake karo rencana sadurunge ing sawetara kuartal sabanjure.Wong sing ngerti babagan perkara kasebut ujar Xia ...